9 най-добри лого на бейзболен отбор и как да направите своя собствена безплатно [2020]

Получаването на лого е важна стъпка за вашия бейзболен отбор. Искате да сте сигурни, че и играчите, и феновете могат да се свържат с неговото съобщение. Още по-важното е, че имате нужда от лого, което ще изглежда добре отпечатано на капачки, тениски, знамена и други стоки.

Познай какво? Не е нужно да струва цяло състояние. Можете дори създайте лого на бейзбол самостоятелно (щракнете тук, за да скочите надолу към урока), и ще ви покажем как. Първо, нека разгледаме някои от най-добрите лога там.

Нуждаете се от повече вдъхновение? Вижте списъка с известни бейзболни лога по-долу.

9 най-добри бейзболни лога

Бейзболно лого - Каламазу Growlers

 Лого от epicsolutionz
(наемете epicsolutionz за 5 долара)

Състезатели на атлантическия бейзболен клуб

Лого от emmykk
(наемете EmmyKK за 10 долара)

Бейзболно лого - Wildcats

Лого от jj01797405906
(наемете ги за 5 долара)

Бейзболно лого - вандали

Лого от fs42158
от 99designs

Бейзболно лого - Бейзболен клуб Potomac

Лого от JK Graphix
от 99designs

Бейзболно лого - Wolfpack Softball Club

Лого от SJ Designs ™
от 99designs

Бейзболно лого - Бейзбол Wildcats

Лого от REDPIN
от 99designs

Бейзболно лого - Riptide

Лого от Ена
от DesignCrowd

Бейзболно лого - Wood Bisons

Лого от roman.free
от DesignCrowd

Как да си направите собствено лого на бейзбола

Ако трябва да създадете бейзболно лого за местен отбор или случаен клуб, може да не разполагате с бюджета за съвпадение на униформи, камо ли за професионален дизайнер. За щастие можете да направите собствено лого за бейзбол на разумна цена. Един от любимите ми производители на лого на DIY е Виж.

За повече информация относно платформата, щракнете тук, за да прочетете пълния преглед или гледайте видеоклипа по-долу:

Услугата е безплатна за използване. Можете да играете с различни опции и да проектирате толкова лога, колкото искате. Плащате само ако харесвате логото, което създавате.

За да започнете, отидете на началната страница на Looka. В полето Тип на бизнеса въведете „бейзболен екип.“

Снимка на Looka - тип бизнес

След като посочи името на вашия екип и какъв вид лого ви трябва, Looka ще се опита да определи вашите стилистични предпочитания. От вас се иска да изберете любимите си от поредица от съществуващи лога, така че AI да прецени вашите вкусове.

Снимка на Looka - изберете любимите си лога

След това избирате цветовите си схеми. Конкретните цветове могат да бъдат персонализирани по-късно, но засега Looka се нуждае от широка представа за това, което търсите.

Съвет на експертите: Въпреки че цветните лога могат да покажат колко забавна и закачлива е дадена марка, това не означава, че и бейзболните лога. Спортните екипи трябва да имат ясно различими цветове – един основен цвят и незадължителен вторичен, за да могат феновете лесно да покажат своята подкрепа. Много се иска вашите привърженици да нарисуват дъга на лицето сиСнимка на Looka - цветни палитри

Сега можете да избирате от галерия с предварително изработени икони. Не се чувствайте ограничени само до спортни икони – ако имате идея за животински талисман или други не спортни изображения, можете да експериментирате с тях тук.

Снимка на Looka - библиотека със символи

След това Looka автоматично генерира лога въз основа на вашия вход. Можете да персонализирате цветовете, текста, размерите и иконите по ваше желание. Ако намерите лого, което искате да използвате, можете да закупите правата за собственост и да го изтеглите за секунди.

Съвет на експертите: Понякога можете да кажете бейзболно лого само от шрифта. Повтарящите се теми включват „шипове“ от двете страни на буквите (като логото на Red Sox) или крива подчертана под името на отбора (като логото на Доджърс). Можете да използвате тези тенденции, за да комуникирате визуално и да спестите място другаде, а не да използвате очевидни изображения като бейзбол или бухалкаСнимка на Looka - Лого, генерирани от AI

Най-добрите Looka алтернативи

Нуждаете се от повече опции? Ето някои алтернативни генератори на лого, които можете да опитате.

  • Ако искате да можете да персонализирате логото си още повече, ще харесате Изработващо лого на Wix интуитивен редактор за плъзгане и пускане.
  • Ако харесвате AO-базиран производител на лого на Looka, но искате да видите още мостри, опитайте Шивашки марки.
  • Ако имате нужда от бейзболно лого за тениски, потници или шапки, LogoMaker предлага печатни услуги.

Предпочитайте вашето лого за бейзбол, създадено от дизайнер?

Дори и с най-добрите генератори на лого на AI, все още не получавате онази художествена оригиналност, която работите с дизайнер на плът и кръв. Вярно е, че трябва да платите повече, но не толкова, колкото може да си мислите – особено ако използвате DesignCrowd (щракнете тук, за да прочетете пълния преглед).

Чрез DesignCrowd имате достъп до дизайнери от цял ​​свят и от всички различни нива на умения и ценови диапазони. DesignCrowd улеснява целия процес и е по-достъпен от другите дизайнерски платформи.

Снимка на DesignCrowd

Ако искате да поръчате лого, първо попълнете въпросник, подобен на този в Looka, но по-задълбочен. След това вашето кратко описание се дава на дизайнерската общност, където художници и дизайнери създават примерни логотипи за бейзбол въз основа на това, което сте посочили. Срещу малка такса можете дори да поканите дизайнер на DesignCrowd да представи мостра, ако харесвате техния стил.

След като процесът на подаване приключи, можете да прегледате всичките си селекции и да изберете този, който най-много ви харесва. Моделът на ценообразуване е настроен така, че да видите всички опции, създадени от дизайнерите, но плащате само за цената на едно лого. Хвърлете гаранцията за удовлетвореност на парите и не е лошо.

DesignCrowd работи добре за бейзболни лога, защото:

  • Бързи срокове – Ако имате нужда от вашето лого за бейзбол ASAP, можете да ускорите подаването с 3-дневен срок, нещо, което другите дизайнерски платформи не винаги предлагат.
  • Гарантирано връщане на парите – Ако не харесвате нито едно от изявленията, можете да поискате възстановяване на пари в рамките на 60 дни.
  • Средно 25-100 заявки на проект – DesignCrowd има огромна общност и е добър избор, ако искате да получите колкото се може повече материали.

DesignCrowd е страхотен, защото е средно място между достъпни цени и качество на дизайна. Ако обаче сте готови да платите повече за висококачествен дизайнер, вижте 99designs. Той предлага подобна услуга, но с по-голям акцент върху уменията за графичен дизайн. От друга страна, ако търсите по-евтин вариант, проверете Fiverr, където можете да наемете професионални дизайнери за някои от най-ниските цени наоколо.

Известни бейзболни лога за вашето вдъхновение

Бейзболно лого - Върмонтското езеро чудовища

Малката лига Езеро чудовища логото излага всички най-добрите елементи от дизайна на логото. Талисманът на морското чудовище е подходящо заплашителен, докато извивките на змийското му тяло и водата създават усещане за динамично движение. На всичкото отгоре нюансите на зелено и синьо показват ефективен начин за използване на цветова схема.

Съвет на експертите: Добавянето на допълнителен цвят в правилните петна може да създаде 3-D ефект и да направи логото на бейзбола ви „поп.“ Малката сива линия, спускаща се по гърба на езерото Чудовище, и по-малката бяла линия на гърдите му добавят измерение към иначе плоското произведение на изкуството.Лого за бейзбол - Толедо кал с кал

Друг отбор от Малката лига, The Кал кокошки, покажете по-традиционно бейзболно лого в комплект с шиповата типография и гневно животно. Доброто спортно лого може да направи всяко животно ужасяващо, дори и пиле.

Бейзболно лого - Кардинали

Преминаване към по-разпознаваеми бейзболни лога на Мейджър Лийг Кардиналс логото може да не ужасява противниците, но от гледна точка на графичния дизайн, това е върхов хищник. Забележете как всички елементи са свързани помежду си – птиците на прилепа, прилепите чрез буквите и буквите една към друга.

Бейзболно лого - Ангели

Визуалните каламбури са любими на дизайнерите на лого, тъй като те са не само забавни, но и подпомагат комуникацията. Дори ако никога не сте чували за това Angels преди това, погледнете буквата А със ореол и вероятно ще се досетите за името на екипа. Освен това забележете отново шиповата типография, както и двуцветното засенчване на A, за да стане по-3-D.

Бейзболно лого - летящи катерици

Малката лига Летящи катерици логото използва цветове, за да превърне иначе глупавото животно в нещо страхотно. Червеното и черното са двата най-агресивни цвята, така че комбинирането им – с ненатрапчиво сиво за акцент – е пряк път към силно лого.

Бейзболно лого - Winston-Salem Rayados

Видяхме някои креативни бейзболни лога за Копа де ла Диверсион от Малката лига, включително този за Rayados. За начало емблемата на щита, която е често срещана в спортните лога, е добра форма за обозначаване на сила и издръжливост. Това лого демонстрира и дизайнерски елементи като примерно използване на цветове, празно място за централната R и процъфтява, за да запълни пространството за създаване на сплотено лого.

Лого на бейзбола - El Viento De Lancaster

Друго лого на бейзбола на Copa de la Diversión, логото на El Viento успява да направи вятъра да изглежда страшно. Това лого на бейзбола използва добре успоредни линии, криви и шипове, всички от които използват окото на зрителя, за да се движат бързо около логото, добавяйки допълнителна сила.

Бейзболно лого - Евгений Изумруди

Като най-неутрален и балансиран цвят, зеленото е трудно да се приложи към спортни отбори, които са склонни да предпочитат по-екстремните цветове. Малката лига изумруди, обаче заобиколи този проблем с обилна употреба на черно.

Бейзболно лого - Boston Red Sox

Ако някой в ​​съвремието накара да назове спортен екип след цветни чорапи, той ще бъде засмян от стаята. Но благодарение на своята славна история и посветена база от почитатели, The червени чорапи Сега логото е едно от най-разпознаваемите във всички спортове-дом. Тук ги споменаваме като най-известния пример за много тенденции: кръговата емблема, използваща действителен бейзбол като фон и разбира се шиповата типография.

Бейзболно лого - Доджърс

Друго лого за определяне на тенденцията с дълга история – Доджърс логото за бейзбол е може би най-известното, което използва вълнообразното подчертаване (подчертаване), свързано с курсивните букви. Тази конкретна подчертаваност с леките си извивки и различна ширина се превърна в синоним на спорта с бейзбол и е любима тенденция на отборите и бейзболните заведения.

Удря домашно бягане

Логото за бейзбол може да бъде много забавно, но не се увличайте твърде много и забравете основите на дизайна на спортно лого. Останете на тема, ограничете цветовата си палитра и ако е възможно, включете нещо, което да покаже, че играете бейзбол вместо друг спорт.

Трябва също да помислите къде ще се показва логото. Изображенията могат да се изкривят, когато се отпечатват върху тениска плат или извити шапки, така че избягвайте прекалено сложни детайли.

Ако искате да направите свое собствено лого за бейзбол за забавление, като местен клуб или група приятели, играещи небрежно, DIY производител на лого като Виж прави добре. Ако искате да създадете бейзболно лого за нещо по-официално като лига, ще получите по-качествен резултат, ако наемете професионален дизайнер на сайт като DesignCrowd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me