Rishikimi i OBizTek 2020 – A po jeton deri në Hype?

Obiztek kryesorOBizTek, e themeluar në vitin 2000, është një kompani me bazë indiane në pronësi të një eksperti të industrisë me mbi njëzet vjet përvojë në fushën e teknologjisë informative. Një kompani me një rekord të gjatë, ata kanë klientë në të gjithë botën. Uebfaqja dhe mbështetja e tyre janë në dispozicion në anglisht.

Karakteristikat dhe lehtësia e përdorimit

Obiztek (1)

OBizTek shet zgjidhje për mbajtjen e faqeve në internet së bashku me një sërë shërbimesh për shërbimet e marketingut në internet. Paketat e tyre të përbashkëta të pritjes vijnë me karakteristikat e mëposhtme:

 • Garanci në kohë 99,95%
 • Rikthim i të dhënave javore për rikuperimin e fatkeqësive
 • Regjistrimi i domenit në dispozicion
 • Nga një deri në pesë fusha
 • Nga hapësira në internet prej 100MB në 5 GB
 • Gjerësia e brezit prej 1 GB në 50 GB

Ato ofrojnë Linux dhe Windows plane të përbashkëta të pritjes dhe të dyja vijnë me kuota pak më të ndryshme të burimeve.

Së pari duke gërmuar në planet Linux, ju mund të zgjidhni nga gjashtë plane:

 • 100MB-LH: Hapësirë ​​në internet 100MB, gjerësia e bandës 1 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 250MB-LH: Hapësirë ​​në internet 200MB, gjerësi bandë 2.5 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 500MB-LH: Hapësirë ​​në internet 500MB, gjerësia e bandës 5 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 1 GB-LH: Hapësira në internet 1 GB, gjerësia e bandës 10 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 2 GB-LH: Hapësirë ​​në internet 2 GB, bandë e pakufizuar, dy fusha dhe dy nënfusha
 • 5GB-LH: Hapësirë ​​në internet 5 GB, gjerësi bandë e pakufizuar, pesë fusha dhe pesë nënfusha

Të gjitha planet e Linux vijnë me mbështetje për PHP (vetëm versionet 4 dhe 5) dhe Perl, CGI, SSI dhe Python, si dhe Cron Jobs dhe qasje FTP. Fillestarët do ta vlerësojnë Instalues ​​me një klikim Fantastico për programet popullore, një krijues i faqes në internet, dhe përputhshmëria me CMS të zakonshëm si WordPress, Joomla !, Drupal dhe karrocat e blerjeve në e-commerce.

Planet e tyre të përbashkëta të ndarjes në Windows janë gjithashtu të ndara në gjashtë nivele burimesh si më poshtë:

 • 100MB-WH: Hapësirë ​​në internet 100MB, gjerësia e bandës 2 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 250MB-WH: Hapësirë ​​në internet 250MB, gjerësia e bandës 5 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 500MB-WH: Hapësirë ​​në internet 500MB, gjerësia e bandës 10 GB, një domen dhe një nënfushë
 • 1 GB-WH: Hapësirë ​​në internet 1 GB, gjerësi bande 20 GB, një domen dhe dy nënfusha
 • 2 GB-WH: Hapësirë ​​në internet 2 GB, gjerësi bandë 40 GB, një domen dhe tre nënfusha
 • 5GB-WH: Hapësirë ​​në internet 5 GB, gjerësi bandë 100 GB, një domen dhe pesë nëndomen

Të gjitha planet e Windows vijnë me bazat e të dhënave të Microsoft SQL, MySQL dhe mbështetjen për ASP 3, ASP.NET 3, 3.5, 4 dhe PHP versionet 4 dhe 5.

Planet Linux përdorin cPanel ndërsa planet e Windows vijnë me një panel kontrolli Plesk. Ndërsa është mirë të shohësh opsionin e sistemit operativ dhe mbështetjes për teknika të ndryshme të avancuara të shkrimit, unë jam pak i befasuar nga sesa disa fusha lejohen me secilën paketë. Edhe plani më i lartë i Linux-it lejon vetëm pesë domene dhe pesë nënfusha, ndërsa plani më i lartë i Windows lejon vetëm një domen dhe pesë nënfusha.

Prmimet dhe Mbështetja

Ndërsa planet e Windows janë, kuptohet, pak më të kushtueshme se planet Linux, të gjitha planet e tyre janë shumë të përballueshme. Duke pasur parasysh nivelin e karakteristikave dhe burimeve, unë mendoj se çmimet janë të drejta, nëse pak në anën e lirë për klientët ndërkombëtarë.

Planet e tyre janë në dispozicion vetëm me kushte vjetore, gjë që është e kuptueshme pasi ato janë kaq të përballueshme. Vetëm sigurohuni që të merrni në konsideratë që taksat (18%), regjistrimi i domain dhe çertifikatat SSL janë kosto e shtuar.

Ata kanë një politikë shumë fleksibile të anulimit. Ju mund të anuloni brenda tridhjetë ditësh dhe të merrni një rimbursim të plotë, pa pyetje, plus ju gjithashtu mund të anuloni në çdo kohë dhe të merrni një kthim prorated për çdo kohë të papërdorur.

Të gjitha planet vijnë me ndihmë teknike 24/7 përmes postës elektronike dhe telefonit, ndërsa pyetjet e shitjeve trajtohen ndërmjet orës 9:00 të mëngjesit dhe 7:00 pasdite. E hënë deri të shtunë. Fatkeqësisht, baza e tyre e njohurive është e zbrazët (të paktën për klientët që nuk janë të regjistruar) megjithatë, ata kanë një seksion të vogël FAQ në faqet e tyre kryesore të internetit.. Në përgjithësi, shërbimi ndaj klientit është i mjaftueshëm, veçanërisht për një markë të tillë buxhetore.

Si përputhet OBizTek me konkurrencën?

OBizTek mund të mos fitojë çmime për tiparet më premium, megjithatë qëllimi i tyre është të ofrojnë një pritje të përballueshme me shërbim të besueshëm të kohës dhe shërbimit ndaj klientit, dhe ata e goditën shumë mirë këtë ngrohtë.

rekuizitë

 • Mime shumë të volitshme
 • Mbështetje 24/7 e klientit
 • Garanci e mirë për kohën e duhur
 • Politikë e mirë anulimi

Cons

 • Vetëm planet vjetore në dispozicion
 • Numri i ulët i domeneve me të gjitha planet

Planet pritëse miqësore për buxhetin janë në dispozicion tani në Obiztek .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me