Shqyrtimi i shoqërisë neto La Ceiba 2020 – A është e mbivlerësuar?

La-Ceiba-Net-Society-overview1La Ceiba Net Society ka pritur më shumë se 1.000 klientë përveç hartimit të mbi 3,000 faqeve të internetit që nga viti 2009. Ofruesi i hostimit me qendër në Honduras krenohet me ofrimin e zgjidhjeve cilësore të pritjes për bizneset në internet. Shërbimet e tij përfshijnë ndarje në internet të përbashkët, SEO, zgjidhje të tregtisë elektronike, dizajnim në internet, marketing, dhe reklama në internet, si dhe regjistrimi i emrave të domain. Uebfaqja e La Ceiba Net Society është në dispozicion në dy gjuhë: Anglisht dhe Spanjisht.

Karakteristikat dhe lehtësia e përdorimit

Shërbimet pritëse të La Ceiba Net Society vijnë me këto karakteristika standarde:

 • Qasje e plotë e serverit rrënjë
 • CPanel / WHM
 • Rezervime të mbrëmjes jashtë serverit
 • Bandwidth i tepërt i panevojshëm
 • Migrim falas
 • Setup falas
 • Aktivizimi i menjëhershëm
 • Instalues ​​me një klik të butë
 • Baza e të dhënave të pakufizuar të MySQL

Qendrat e të dhënave La Ceiba Net Society janë lehtësira plotësisht të tepërta që të gjitha, por garantojnë zgjidhje cilësore të pritjes. Ata janë vendosur me masat e nevojshme të sigurisë për t’i mbajtur ato të punojnë gjatë gjithë kohës. Shitësi bën përpjekje të dukshme për të përmirësuar këto masa të sigurisë për të përmbushur kërcënimet që evoluojnë me shpejtësi që përfshijnë hakerat, viruset, ransomware, etj..

Shoqëria Net Ce Laiba përdor rrjetëzim të fuqishëm Cisco dhe topologjia e rrjetit multipath me disa lidhje dhe transportues të fibrave optike. Ajo siguron një kompjutera dhe servera plotësisht të personalizueshëm në qendrat e tij të të dhënave ideale për mbajtjen në internet, serverat e lojërave, shkarkimet e skedarëve, VoIP, ose aplikacione të tjera të ndjeshme ndaj latencës.

La Ceiba Net Society ndan planet e saj të strehimit bazuar në sistemin operativ dhe panelin e kontrollit që një përdorues do të dëshironte të përdorte. Paketat përfshijnë hostimi i cPanel në internet, mbajtja e Windows Plesk, pritja Linux Plesk dhe mbajtja e WordPress.

Ky shitës me qendër në Honduras ofron shërbime të menaxhuara rezervë, mbajtja e të dhënave tuaja të sigurta edhe në rast të sulmeve me qëllim të keq ose gabimeve njerëzore që çojnë në humbjen e të dhënave në serverin kryesor.

Për më tepër, pasi që vëllimi i të dhënave tuaja rritet, po kështu rreziku i humbjes, La Ceiba Net Society ka krijuar një Infrastruktura e sofistikuar rezervë që ofron zgjidhje standarde rezervë thelbësore për zvogëlimin e këtyre rreziqeve.

Ky ofrues pritjeje ruan dhe mirëmban kopjimin e të dhënave në serverët e saj për shtatë ditë, duke ju siguruar një javë të tërë të të dhënave të arkivuara dhe sigurimin e rikuperimit të besueshëm dhe të shpejtë të këtyre kopjeve kur është e nevojshme.

Prmimet dhe Mbështetja

Mikpritja e shoqërisë neto La Ceiba çmimet janë goxha të ulëta, megjithatë planet e saj përfshijnë karakteristika të përparuara thelbësore për mbajtjen në internet të të gjitha llojeve. Ajo ofron konfigurim falas dhe aktivizim të shpejtë menjëherë pasi të keni kryer pagesa. Ky ofrues hosting ofron një garanci për kthimin e parave për shtatë ditë, garanci më e shkurtër sesa garancitë e kthimit të parave prej 30 ditësh të shitësve të tjerë. Sidoqoftë, ajo ofron një garanci në kohë 99,99%.

La-Ceiba-Net-Society-overview2

Edhe pse kjo firmë pritëse ka një numër telefoni mbështetës, ajo nuk është e shënuar në faqen e saj të internetit dhe shfaqet vetëm në faqet e saj të rrjeteve sociale. Thënë kështu, përdoruesit gjithashtu mund të kontaktojnë ekipin mbështetës të këtij shitësi përmes mundësive sistemi i biletave. Shitësi nuk ka një bisedë live në faqen e saj të internetit, dhe as nuk është e shënuar një adresë email mbështetëse, pavarësisht reklamimit në uebfaqe, si mbështetja e bisedës live, ashtu edhe mbështetja e biletave. Vetëm një email i shitjeve është në dispozicion në faqen e tij të internetit.

Ndërsa shitësi pretendon se ekipi i tij mbështetës është në dispozicion 24/7, përpjekjet e mia për të marrë kontakte me të nuk panë fryte. Për t’i bërë gjërat më keq, La Ceiba Net Society nuk ka ngritur një bazë të njohurive në faqen e saj të internetit për të lejuar përdoruesit të adresojnë çështje vetë.

Si përputhet konkursi i La Ceiba Net Society?

La Ceiba Net Society ofron zgjidhje të besueshme për mbajtjen në internet të përshtatshme për ndërmarrje të vogla dhe të mëdha njësoj. Për më tepër, firma pritëse ka investuar në VPS dhe serverë të dedikuar duke e bërë shkallëzimin e lehtë dhe të drejtpërdrejtë, veçanërisht për bizneset në rritje të shpejtë në internet. Thënë kështu, shitësi nuk ka bërë shumë përpjekje për t’i bërë zgjidhjet e ndihmës së klientit lehtësisht të disponueshme për klientët e mundshëm.

rekuizitë

 • Ofertat menaxhuan shërbime rezervë
 • Zgjidhje të lirë, të pasura me karakteristika
 • Garanci e rrjetit me kohë 99,99%
 • Vendosje falas dhe migrim

Cons

 • Ekipi mbështetës pa reagim
 • Asnjë email live ose mbështetje email nuk gjendet në këtë faqe interneti

Kënaquni duke pritur nga objektet plotësisht të tepërta në La Ceiba Net Society

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me